НАССР для HoReCa

Впровадження системи НАССР за 4 місяці

ВІТАЄМО В ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ

Протягом розробки та впровадження НАССР Ви будете користуватися особистим кабінетом для виконання завдань, для завантаження матеріалів, для перегляду відеоматеріалів

Перегляньте відео по технічним питанням та роботі в особистому кабінеті

Що потрібно для успішного проходження проекту

Тримати темп

Ми працюємо протягом 4 місяців, кожен тиждень маємо робочу зустріч, розподіляємо задачі та роботу по кожному дню

icon

Зібрати команду

Для виконання проекту зберіть команду, для закладу буде достатьо залучити 2-3 відповідальних співробітника

icon

Технічне забезпечення

Необхідно буде працювати з документами, редагувати завантажувати, друкувати, тому необхідно мати ноутбук, папір та принтер 

Задавати питання

Щотижня ми будемо мати робочу зустріч або в чаті або в онлайн-форматі на якій Ви зможете задати питання та отримати зворотній зв'язок по документам

icon

Запланувати бюджет

Запланувати бюджет на впровадження (закупівлю миючих засобів, інвентарю, проведення лабораторних досліджень)

Вірити в успіх

Налаштувати команду на ефективну та активну роботу та успішне проходження всіх етапів впровадження




План робіт по проекту “Впровадження НАССР для закладів харчування”


Проект складається з 16 модулів (4 блоки по 4 модуля) в кожному модулі в середньому 5-7 завдань, які потрібно виконати протягом тижня

  • 01

    Приміщення


    Модуль 01Планування та проектування приміщень закладу. Правильне планування потоків руху, запобігання перехресному забрудненню. Вимоги до приміщення. 
    Модуль 02Вимоги до виробничого обладнання та комунікацій. Обслуговування обладнання та комунікацій. Лабораторні дослідження води.  
    Модуль 03Відходи. Дератизація та дезінсекція (боротьба зі шкідниками).  Токсичні речовини. 
    Модуль 04Процедури чистоти, миття та прибирання, дезінфекція. Лабораторні дослідження - змиви з поверхні. 

  • 02

    Персонал


    Модуль 05Здоров'я персоналу, правила особистої гігієни, санітарні книжки. 
    Модуль 06Вимоги до спецодягу. Вимоги до облаштування побутових приміщень. 
    Модуль 07Поведінка персоналу на кухні. 
    Модуль 08Навчання персоналу.

  • 03

    Продукт


    Модуль 09Небезпечні чинники. Описи продуктів та блок схеми виготовлення. Контрольно-критичні точки. Технологічний контроль. 
    Модуль 10Лабораторний контроль. Відбір проб. 
    Модуль 11Вимоги до постачальників. Приймання продуктів. Вимоги до зберігання. 
    Модуль 12Маркування та ідентифікація. Інформація споживачу. Алергени. 

  • 04

    Контроль


    Модуль 13Чек-листи та журнали. Документація НАССР. Актуалізація. 
    Модуль 14Робота зі скаргами. Робота з невідповідностями. Корекції та коригувальні дії.
    Модуль 15Розподіл відповідальності та повноваження. Формування команди НАССР.  Внутрішні аудити та перевірки. 
    Модуль 16Державні перевірки -як підготуватися. 
    Підсумки проекту - перевірка виконання всіх завдань по чек-листу. 

Як це буде виглядати? 

Як виглядає Модуль

З якими документами ми будемо працювати: 

Як проходять робочі зустрічі

Що таке WORK-BOOK

FAQ

Тут зібрані часті питання, які виникають у учасників проекту

  • Що робити, якщо я не можу зараз виконати завдання, чи можу я переходити до іншого?

    Так, Ви можете переходити до іншого завдання, але обов'язково всі завдання НЕОБХІДНО виконати для розробки та впровадження системи НАССР.На фінальній зустрічі Ви отримаете чек-лист і зможете перевірити - чи всі завдання Ви виконали.

  • Чи необхідно друкувати всі матеріали?

    Ви можете як друкувати матеріали, так і збирати їх в електронному вигляді. Це буде залежати від того, яку форму документообігу НАССР Ви виберете для себе.

  • Що буде коли закриється доступ до особистого кабінету?

    Протягом 2-х місяців днів після закінчення проекту у Вас буде доступ до матеріалів - перегляд матеріалів, відео, завантаження файлів, але після закінчення цього терміну доступ буде закрито. Вам необхідно до цього часу завантажити всі матеріали які Вам необхідні. 

  • Чи є доступ з мобільної версії?

    Так з мобільного Ви також можете користуватися особистим кабінетом, але працювати з документами - переглядати, редагувати зручніше з ноутбука або компьютера. 

  • Якщо я пропускаю тиждень і не можу виконувати завдання - що робити?

    Якщо Ви не можете виконувати завдання, рекомендовано делегувати їх команді, бо ми повинні рухатися по графіку, але ми всі живі люди і завжди можемо одноразово домовитися про відтермінування виконання завдань. Доступ до Модуля тижня відкриється згідно з графіком. 

  • Чи зможу я задавати питання протягом тижня?

    Так, наш формат - це в першу чергу спілкування та відповіді на Ваші запитання, Ви можете задавати питання в чаті пітримки у будь який момент, або на тижневій зустрічі. 

  • Скільки часу та співробітників необхідно для роботи над проектом? 

    Достатньо буде 2-3 співробітників в залежності від розміру закладу та від 5 до 8 годин щотижнево для виконання завдань. 

Доступ до модулів

Доступ до матеріалів буде відкриватися кожного тижня

  • 02

    Модуль 02Вимоги до виробничого обладнання та комунікацій. Обслуговування обладнання та комунікацій. Лабораторні дослідження води.  

  • 03

    Модуль 03Відходи. Дератизація та дезінсекція (боротьба зі шкідниками).  Токсичні речовини. 

  • 04

    Модуль 04Процедури чистоти, миття та прибирання, дезінфекція. Лабораторні дослідження - змиви з поверхні. 

  • 05

    Модуль 05Здоров'я персоналу, правила особистої гігієни, санітарні книжки. 

  • 06

    Модуль 06Вимоги до спецодягу. Вимоги до облаштування побутових приміщень. 

  • 07

    Модуль 07Поведінка персоналу на кухні.

  • 08

    Модуль 08
    Навчання персоналу.

  • 09

    Модуль 09Небезпечні чинники. Описи продуктів та блок схеми виготовлення. Контрольно-критичні точки. Технологічний контроль. 

  • 10

    Модуль 10Лабораторний контроль. Відбір проб. 

  • 11

    Модуль 11Постачальники, вхідний контроль. Зберігання, транспортування. 

  • 12

    Модуль 12Ідентифікація. Інформація споживачу.

  • 13

    Модуль 13Чек-листи та журнали. Документація НАССР. Актуалізація. 

  • 14

    Модуль 14Робота зі скаргами. Робота з невідповідностями. Корекції та коригувальні дії.

  • 15

    Модуль 15Розподіл відповідальності та повноваження. Формування команди НАССР.  Внутрішні аудити та перевірки. 

  • 16

    Модуль 16Державні перевірки. Як підготуватися. 

Made with