Впровадження системи НАССР за 4 місяці
План робіт по проекту “Впровадження НАССР для закладів харчування”
Проект складається з 16 модулів (4 блоки по 4 модуля) в кожному модулі в середньому 5-7 завдань, які потрібно виконати протягом тижня
01
Приміщення
Модуль 01Планування та проектування приміщень закладу. Правильне планування потоків руху, запобігання перехресному забрудненню. Вимоги до приміщення.
Модуль 02Вимоги до виробничого обладнання та комунікацій. Обслуговування обладнання та комунікацій. Лабораторні дослідження води.
Модуль 03Відходи. Дератизація та дезінсекція (боротьба зі шкідниками). Токсичні речовини.
Модуль 04Процедури чистоти, миття та прибирання, дезінфекція. Лабораторні дослідження - змиви з поверхні.
02
Персонал
Модуль 05Здоров'я персоналу, правила особистої гігієни, санітарні книжки.
Модуль 06Вимоги до спецодягу. Вимоги до облаштування побутових приміщень.
Модуль 07Поведінка персоналу на кухні.
Модуль 08Навчання персоналу.
03
Продукт
Модуль 09Небезпечні чинники. Описи продуктів та блок схеми виготовлення. Контрольно-критичні точки. Технологічний контроль.
Модуль 10Лабораторний контроль. Відбір проб.
Модуль 11Вимоги до постачальників. Приймання продуктів. Вимоги до зберігання.
Модуль 12Маркування та ідентифікація. Інформація споживачу. Алергени.
04
Контроль
Модуль 13Чек-листи та журнали. Документація НАССР. Актуалізація.
Модуль 14Робота зі скаргами. Робота з невідповідностями. Корекції та коригувальні дії.
Модуль 15Розподіл відповідальності та повноваження. Формування команди НАССР. Внутрішні аудити та перевірки.
Модуль 16Державні перевірки -як підготуватися.
Підсумки проекту - перевірка виконання всіх завдань по чек-листу.
Як виглядає Модуль:
З якими документами ми будемо працювати:
Як проходять робочі зустрічі?
Що таке WORK-BOOK?
FAQ
Так, Ви можете переходити до іншого завдання, але обов'язково всі завдання НЕОБХІДНО виконати для розробки та впровадження системи НАССР.На фінальній зустрічі Ви отримаете чек-лист і зможете перевірити - чи всі завдання Ви виконали.
Ви можете як друкувати матеріали, так і збирати їх в електронному вигляді. Це буде залежати від того, яку форму документообігу НАССР Ви виберете для себе.
Протягом 2-х місяців днів після закінчення проекту у Вас буде доступ до матеріалів - перегляд матеріалів, відео, завантаження файлів, але після закінчення цього терміну доступ буде закрито. Вам необхідно до цього часу завантажити всі матеріали які Вам необхідні.
Так з мобільного Ви також можете користуватися особистим кабінетом, але працювати з документами - переглядати, редагувати зручніше з ноутбука або компьютера.
Якщо Ви не можете виконувати завдання, рекомендовано делегувати їх команді, бо ми повинні рухатися по графіку, але ми всі живі люди і завжди можемо одноразово домовитися про відтермінування виконання завдань. Доступ до Модуля тижня відкриється згідно з графіком.
Чи зможу я задавати питання протягом тижня?
Так, наш формат - це в першу чергу спілкування та відповіді на Ваші запитання, Ви можете задавати питання в чаті пітримки у будь який момент, або на тижневій зустрічі.
Скільки часу та співробітників необхідно для роботи над проектом?
Достатньо буде 2-3 співробітників в залежності від розміру закладу та від 5 до 8 годин щотижнево для виконання завдань.
Доступ до модулів
Доступ до матеріалів буде відкриватися кожного тижня
Модуль 02Вимоги до виробничого обладнання та комунікацій. Обслуговування обладнання та комунікацій. Лабораторні дослідження води.
Модуль 03Відходи. Дератизація та дезінсекція (боротьба зі шкідниками). Токсичні речовини.
Модуль 04Процедури чистоти, миття та прибирання, дезінфекція. Лабораторні дослідження - змиви з поверхні.
Модуль 05Здоров'я персоналу, правила особистої гігієни, санітарні книжки.
Модуль 06Вимоги до спецодягу. Вимоги до облаштування побутових приміщень.
Модуль 07Поведінка персоналу на кухні.
Модуль 08
Навчання персоналу.
Модуль 09Небезпечні чинники. Описи продуктів та блок схеми виготовлення. Контрольно-критичні точки. Технологічний контроль.
Модуль 10Лабораторний контроль. Відбір проб.
Модуль 11Постачальники, вхідний контроль. Зберігання, транспортування.
Модуль 12Ідентифікація. Інформація споживачу.
Модуль 13Чек-листи та журнали. Документація НАССР. Актуалізація.
Модуль 14Робота зі скаргами. Робота з невідповідностями. Корекції та коригувальні дії.
Модуль 15Розподіл відповідальності та повноваження. Формування команди НАССР. Внутрішні аудити та перевірки.
Модуль 16Державні перевірки. Як підготуватися.