Планування та проектування приміщень закладу. Правильне планування потоків руху.
Запобігання перехресному забрудненню.
Вимоги до приміщення.
в Модулі 1/16: 4/100 завданя
Розробіть план Вашого закладу, включаючи територію, виробничі, побутові, допоміжні та складські приміщення.
Вкажіть на плані призначення виробничих та інших приміщень та зон, шляхи руху сировини, напівфабрикатів, готової продукції, персоналу та відходів.
Як це зробити дивись на відео та завантажуй приклади планів
Використовуючи плани проаналізуйте, де може бути ризик перехресного забрудення
Визначте за результатами аналізу місця, де неналежне планування чи розміщення потоків може призвести до появи ризику мікробіологічного, хімічного чи фізичного забруднення харчових продуктів, оцініть цей ризик та розробіть заходи з метою усунення ризику забруднення, запобігання його появі чи зменшення до прийнятного рівня.
Що таке перехресне забруднення - дивись у відео
Перевірте відповідність
В цьому Модулі необхідно виконати 4 завдання :)