PROFI CLUB ВИПУСКНИЙ

PROFI CLUB ВИПУСКНИЙ

Додатковий модуль

Перегляньте відео щодо вимог Законодавства

ЗАКОНОДАВСТВО В СФЕРІ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ


ЗАВДАННЯ 56/100

Опрацюйте вимоги Закону № 771 "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів". Виберіть всі вимоги які відносяться до Вашого виробництва.





ЗАВДАННЯ 57/100

Опрацюйте вимоги Наказу № 590 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)". Зверніть увагу в першу чергу на опис та вимоги Програм-передумов

ЗАВДАННЯ 58/100

Опрацюйте вимоги Постанови № 930, та перевірте, чи Ваше виробництво потрапляє під дію Постанови, чи є необхідність отримати експлуатаційний дозвіл






ЗАВДАННЯ 59/100

Опрацюйте вимоги Наказу № 39, перевірте, чи Ваше виробництво потрапляє під дію Наказу, перевірте - чи вірно зареєстрована потужність.

Перевірте, що:
- співпадають адреси реєстрації та фактичного місцезнаходження
- всі ваші суб'єкти зареєстровані
- фактичний вид діяльності відповідає зареєстрованому

зверніть увагу що діє нова редакція - від 15.02.2022

ВИМОГИ ДО ПРОДУКЦІЇ ТА СИРОВИНИ


ЗАВДАННЯ 60/100

Опрацюйте вимоги Наказів та Постанови, виберіть вимоги, що стосуються Вашої продукції.

  • Illustration

    Наказ № 548 "Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів"

  • Illustration

    Постанова № 139 "Про затвердження Державних санітарних правил і норм "Мікробіологічні нормативи та методи контролю продукції громадського харчування"

  • Illustration

    Наказ № 368 "Про затвердження Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"

  • Illustration

    Наказ № 255 "Про затвердження Допустимих рівнів вмісту радіонуклідів Cs-137 і Sr-90 у продуктах харчування та питній воді (ДР-97)"

ЗАКОНОДАВСТВО ЩОДО ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ


  • Illustration

    НАКАЗ № 2205 Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти

  • Illustration

    Наказ № 2532 "Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти"

  • Illustration

    Постанова № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"

  • Illustration

    МЕТОДИЧНІ НАСТАНОВИ щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти

ЗАВДАННЯ 61/100

Якщо Ви є постачальником для закладів шкільного харчування, працюєте в сфері шкільного харчування, надаєте послуги щодо шкільного харчування - ознайомтеся з документами.

АКТИ ПЕРЕВІРОК В РАМКАХ ДЕРЖАВНОГО КОНТРОЛЮ


ЗАВДАННЯ 62/100

Ознайомтеся з Актами перевірок 

  • Illustration

    НАКАЗ № 446 Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР

  • Illustration

    НАКАЗ № 447 Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров'я та благополуччя тварин
    УВАГА!!! зверніть увагу - новий номер Наказу (зі змінами від  21.01.2022 р. ) № 143-22

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ЦЬОГО ЗАКОНУ, ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ, КОРМИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ, ВЕТЕРИНАРНУ МЕДИЦИНУ ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ ТВАРИН


ЗАВДАННЯ 63/100

Ознайомтеся зі штрафними санкціями для операторів ринку харчових продуктів.
Але, незважаючи на велику фінансову відповідальність, пам'ятайте, що головне для виробника - це безпечність продукції для споживача

Made with