Для кого наш курс
для керуючих та власників закладів, адміністраторів, що хочуть підвищити рівень компетенції, для всіх, хто хоче опанувати нову професію та отримати знання по управлінню закладом у різних сферах діяльності - фінанси, законодавство, маркетинг, бізнес-процеси, управління персоналом, харчова безпека.
Запрошуємо до нашої спільноти, де експерт кожного модуля - практик
юрист, Business developer Global Law
Євген Комаров
діючий бізнес-тренер за напрямком HoReCa
Анна Скорик
Анна поділиться досвідом з правильного оформлення документів, як вести журнали перевірок, графіки роботи персоналу, які вимоги до оформлення меню, а також розглянемо питання управління персоналом, компетенцій та особливостей підбору.
сo-owner консалтингової компанії NDC Group
Наталья Денисьєва
З Наталією будемо обговорювати питання маркетингового плану ресторану, як просувати бренд, зокрема в соц.мережах, що таке воронка продаж, та як зробити аналіз бренду.
експерт з сертифікації, ЗЦРБ
Марта Лушпак
З Мартою поговоримо про вимоги до зовнішнього вигляду кухаря, офіціанта, правила миття рук, контроль здоров’я персоналу, а також про профілактику захворювань, та як організувати навчання персоналу з питань гігієни.
owner - навчання та консалтинг для HoReCa PROFI CLUB
Анна Блохіна
Анна поділиться дозвідом щодо сервісу, розглянемо вимоги до персоналу, методологію обслуговування. cкрипти продаж та обслуговування, психологію та типи гостей.
Production Director - компанії Moderza
Наталья Трембач
Наталья розповість про основні бізнес-процеси в закладах, надасть практичні поради як можна автоматизувати та контролювати показники діяльності персоналу, що таке KPI і як їх правильно розраховувати.
owner - консалтингова компанія FABRIKA.UA
Вікторія Облак
Вікторія поділиться досвідом та знаннями щодо системи НАССР, вимог законодавства для закладів харчування.Поговоримо про вимоги до приміщення, продукту, та розглянемо рекомендації впровадження НАССР у закладах харчування
КУРС ВКЛЮЧАЄ:
Модулів корисної інформації, підібраної спеціально для підвищення Вашої компетенції
Годин живого спілкування з експертами, рекомендації з практики, відповіді на запитання
Чек-листів та корисних матеріалів від експертів для практичного застосування
Програма курсу побудована по напрямкам діяльності керуючого закладом, матеріали курсу допоможуть не тільки отримати нові компетенції новачкам, а і значно покращити своє резюме навіть досвідченим спеціалістам
експерт Євген Комаров
Юридичні та законодавчі аспекти
Дозвільна документація для роботи закладу. Реєстрація потужності, ліцензії, дозвіл на рекламу, вивіску, паління (кальяни), дозвіл на літній майданчик. Законодавство у сфері ресторанного господарства. Юридичні питання взаємодії з гостями.
експерт Анна Скорик
Організація документообігу в закладі
Документація закладу, товарообіг та касова дисципліна.
Основна документація : журнал перевірок, журнал обліку замовлень, графіки роботи персоналу, медичні книжки
експерт Наталія Трембач
Бізнес-процеси закладу
Побудова та впровадження бізнес-процесів. Інструменти автоматизації та контролю. Показники ефективності KPI. Інструменти управління персоналом.
експерт Наталія Денисьєва
Ефективне управління та адміністрування
Ефективне управління та адміністрування
Функціональні обов'язки адміністратора. Вимоги до компетенції персоналу. Конфлікти та рекламації. Підбір та навчання персоналу.
експерт Анна Блохіна
Сервіс для керуючих
Вимоги до персоналу (зовнішній вигляд). Методологія обслуговування. Скрипти. Психологія гостя. Типи гостей.
експерт Анна Скорик
Ефективне управління та адміністрування
Ефективне управління та адміністрування
Функціональні обов'язки адміністратора. Вимоги до компетенції персоналу. Конфлікти та рекламації. Підбір та навчання персоналу.
експерт Вікторія Облак
Система харчової безпеки в закладі. НАССР
Поняття харчової безпеки, вимоги законодавства, перевірки. Поняття НАССР, особливості для закладів харчування. Вимоги до приміщення, продукту, персоналу. Чек-листи та документація НАССР. Документація на продукцію.
експерт Марта Лушпак
Санітарно-гігієнічне навчання
Вимоги до зовнішнього вигляду кухаря, офіціанта. Правила миття рук, робота в рукавичках. Контроль здоров’я персоналу (записи, медогляди). Профілактика розповсюдження захворювань, основні порушення в закладах. Організація навчання персоналу (основні питання для навчання, протоколи навчання).
Управління баром та кухнею
Управління баром та кухнею. Взаємозв'язок між процесами.
Що необхідно знати керуючому ресторану?
Придбайте курс по ціні раннього бронювання:
до зміни ціни залишилось зовсім мало часу, після 15.02.2023 р. умови раннього бронювання не діють
Знання та досвід від експертів-практиків, а також:
Диплом державного зразка від Інституту післядипломної освіти НУХТ
Сертифікат від PROFI CLUB англійською мовою
Матеріали курсу в електронному вигляді та доступ до відеозапису курсу
Організатори та адміністратори курсу
ЯК БУДУТЬ ПРОХОДИТИ ЗАНЯТТЯ?
ЧИ ОТРИМАЮ Я СЕРТИФІКАТ?
Після проходження курсу учасники отримують сертифікат та диплом підвищенян кваліфікації від ІПДО НУХТ
ЧИ БУДУТЬ ДОМАШНІ ЗАВДАННЯ?
Курс не передбачає домашніх завдань
ЧИ ПІДІЙДЕ МЕНІ КУРС ЯКЩО Я ЗАРАЗ НЕ ПРАЦЮЮ?
Так, наш курс розрахований в тому числі на тих учасників хто знаходиться в пошуку роботи та хоче отримати нову професію, або покращити резюме
ЧИ БУДЕ ЗАПИС?
Після кожного модуля буде надано доступ до відеоматеріалів