12 травня відбулося он-лайн обговорення поступового виходу з карантину закладів сфери громадського харчування м. Харкова.

Вихід з карантину ресторанів та кафе Харкова

12 травня відбулося он-лайн обговорення поступового виходу з карантину закладів сфери громадського харчування м. Харкова.
Окрім представників сфери громадського харчування у обговорені прийняли участь представники установ та експерти, зокрема:
- президент «Асоціації приватних роботодавців» - Саша Чумак;
- директор Департаменту економіки та міжнародних відносин Харківської ОДА - Козлоков Антон Олександрович;
- в.о. начальника Головного управління Держпродспожив служби у Харківській області- Бабарук Андрій Валерійович;
- заступник начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Держпродспоживслужби Харківської області - Христоєва Ірина Миколаївна;
- спеціаліст по розробці та впровадженню системи НАССР - Viktoriya Oblak;
- експерт НВО «Атлантісхім» (товарна марка Primaterra) – Ivan Volos;
- операційна директорка мережі ресторанів MAFIA Харків, - Світлана Тимченко;
- директор ТОВ «Торговий будинок Гермес Трейд» - Алексей Михайлов.
Модератор зустрічі: Дмитрий Ляховецкий;
- обговорили умови, що необхідно виконувати при роботі закладів харчування;
- отримали відповіді на свої запитання від представників Держпродспожив служби та рекомендації експертів;
- обмінялися досвідом виживання в умовах карантину;
- висловили необхідність напрацювання заходів для подолання наслідків карантину;
- висловили важливість консолідації спільноти та спільних дій для зменшення негативних наслідків від обмеження ділової активності та внесення необхідних пропозицій для змін до Постанови Кабінету міністрів №211, що дозволить ефективно вийти з карантину та забезпечить відновлення у пост карантинний період.
Під час дискусії всі охочі мали змогу задати спікерам свої запитання та висловити свої пропозиції та надіслати їх у письмовій формі!
Після зустрічі досягнуто попередньої домовленості з Держпродспоживслужбою про сприяння реєстрації операторів харчової промисловості та організації постійних консультацій для представників галузі громадського харчування он-лайн (маханізм буде уточнено додатково).
Дискусію організовано "Асоціацією приватних роботодавців" у рамках заходів з підтримки підприємництва у період корона-кризи.
Made on
Tilda