СЕМІНАР "Система HACCP для малих потужностей. Спрощений підхід”
on-line 4 години
На практикумі Ви дізнаєтесь основи Законодавства в галузі харчової безпеки, вимоги до приміщень, інфраструктури, обладнання, персоналу, продуктів, поговоримо про документацію системи НАССР та практичні рекомендації по впровадженню для малих потужностей
Для кого практикум:
Кав'ярні, бари, кондитерські, міні пекарні
Курс розрахован на власників та співробітників барів, невеличких кав'ярень, кондитерських, пекарен, піцерій, що мають невелики площі та штат до 5-10 співробітників.

Рітейли, складські комплекси, фасувальники

Якщо Ви працюєте в галузі продажі готових харчових продуктів, зберігання, транспортування, фасування - ви можете застосовувати спрощений підхід для впровадження системи НАССР
Пересувні, тимчасові заклади, кейтеринг, доставка
Виробники, що займаються кейтерингом, реалізують продукцію на ярмарках, мають тимчасові точки продажу, займаються обслуговуванням подій, мають послуги з доставки продуктів та готових страв
Программа курса включає декілька блоків, що будуть включати теоретичну частину, практичні рекомендації, розборку кейсів, відповіді на питання
Завантажити програму курсу:
Програма курсу
перший блок
Вводна частина
Причини, процедура та етапи впровадження HACCP
Актуальне Законодавство України
Відповідальність за порушення Законодавства

Як проходять перевірки, повноваження Держпродспоживслужби
Уніфікована форма акту перевірки
Рекомендації по проходженню перевірок

Спрощений підхід.
Особливості впровадження для малих потужностей
другий блок
Санітарні правила та норми для HoReCa (програми-передумови)
Вимоги до розробки програм-передумов.
Джерела інформації для розробки.
Особливості розробки НАССР для різних категорій закладів.
Огляд Програм-передумов. Рекомендації.
Розгляд прикладів програм-передумов та форм записів.

Особливості ППУ для різних напрямків діяльності. Які ППУ можна не застосовувати.
третий блок
7 принципів НАССР
Команда НАССР.
Блок схеми і опис. Приклади.
Аналіз небезпечних чинників.
Матриця ризиків.
Визначення контрольно-критичних точок.
Верифікація НАССР.

Особливості впровадження 12 принципів для малих підприемств.
четвертий блок
Обов'язкові процедури НАССР. Документообіг.
Простежуваність.
Відкликання та вилучення.
Навчання персоналу.
Внутрішній аудит.
Документообіг для малих потужностей. Чи потрібні журнали та протоколи? Обов'язковий перелік паперової документації.
Електронний документообіг. Рекомендації.
Після проходження курсу Ви отримуєте:
Знання та практичні поради по впровадження НАССР для малих потужностей

1
Навчальні матеріали по курсу в електронному форматі та форми протоколів НАССР

2
Електронний сертифікат по проходження курсу
3
Вікторія Облак
експерт курсу
Привіт, мене звуть Вікторія Облак, і я хочу Вам допомогти розібратися з впровадженням системи НАССР, відповісти на Ваші питання, запропонувати свої розробки, форми документів, обговорити ваші "болі": як дотримуватися Законодавство якщо у Вас кухня 15 метрів, як розробити чек лист, як знайти постачальника з документами, як навчити персонал, як провести лабораторні дослідження і багато інших
СЕМІНАР "Система HACCP для малих потужностей. Спрощений підхід”

вартість курсу - в форматі on-line
- 350 грн.

дати проведення:
формат проведення:
платформа zoom
Контакти
Made on
Tilda