ШКОЛА PROFI CLUB






МЕНЕДЖЕР РЕСТОРАНОГО







 БІЗНЕСУ

Анна Блохіна & Вікторія Облак
Для співробітників ресторанів, які можуть пройти підготовку, здобути нову спеціальність та стати керуючим закладу ресторанного господарства
Для менеджерів ресторанів, які зможуть підвищити свою кваліфікацію, оптимізувати витрати та збільшити доходну частину ресторану
Для власників ресторанного бізнесу, які зможуть грамотно побудувати систему контролю команди та менеджерів закладу
Досягнути успіху можливо тільки з професіоналами
Вчимось бути кращими у кращих !

2 рази на тиждень

3,5 години-онлайн

Навчання:

вдома, в офісі, в кафе/ресторані

Підвищити кваліфікацію, здобути професію
ЩО ВИ ОТРИМАЄТЕ ПІСЛЯ НАВЧАННЯ?
  • Актуальну професію ".............."
  • Підвищення кваліфікації, кар'єрний та професійний ріст для роботи у ресторанному бізнесі
Узнать больше об уроках
Урок 1
Управління фінансами
1. Бюджетування та планування.
2. Типи та класифікація витрат.
3. Ціноутворення.
4. Фонд оплати праці. РРО - зміни 2022 р.
5. Контроль та оптимізація витрат. Товарообіг.
6. Автоматизація обліку
Урок 2







Урок 3








Урок 4







Урок 5








Юридичні та законодавчі аспекти
1. Дозвільна документація для роботи закладу.
2. Законодавство у сфері ресторанного господарства.
3. Взаємовідносини з постачальниками.
4. Кадрові питання.
5. Штрафні санкції.
6. Правові та юридичні питання взаємодії з гостями.

Проектування закладу
1. Основни проектування.
2. Дозвільні документи.
3. Оптимальне розміщення обладнання.
4. Перепланування та реконструкції з метою оптимізації.
5. Перехресне забруднення (шляхи вирішення)
6. Матеріали для будівництва та оснащення.

Бізнес-процеси ресторану
1. Теорія бізнес-процесів.
2. Побудова та впровадження бізнес-процесів.
3. Інструменти автоматизації та контролю.
4. Показники ефективності KPI.
5. Контроль ефективності.
6. Інструменти управління персоналом

Маркетингова стратегія
1. Маркетинговий план ресторану
2. Просування бренду. Показник повернення маркетингових інвестицій.
3. Соціальні мережі - просування бренду
4. Навчання персоналу, активні продажі.
5. Структура продажів. Воронка продаж.
6. Аналіз бренду, маркетинговий бюджет ресторану.
Урок 6

Ефективне управління та адміністрування
1. Функціональні обов'язки адміністратора.
2. Показники ефективності.
3. Вимоги до компетенції персоналу.
4. Організація роботи зали.
5. Підбір та навчання персоналу.
6. Конфлікти та рекламації.
7. Документація. Чек-листи.
Урок 7








Урок 8


Урок 9










Урок 10







Урок 11







Урок 12




Сервіс для керуючих
1. Вимоги до персоналу (зовнішній вигляд)
2. Методологія обслуговування. Скрипти
3. Інструменти продажів
4. Психологія гостя. Типи гостей.
5. Конфлікти.
6. Контроль (чек-листи).
7. Посадова інструкція.


Управління кухнею та баром


Управління персоналом
1. Мотивація.
2. Контрольні листи.
3. Навчання, стажування та адаптація.
4. Посадові інструкції.
5. Звітність та комунікації.
6. Важливість зборів із персоналом (п'ятихвилинка перед початком зміни)
7. Атестація.


Робота зі зворотним зв'язком
1. Джерела збору та обробка зворотного зв'язку.
2. Робота із позитивними відгуками.
3. Психологія конфлікту.
4. Поведінкові типи гостей.
5. Вирішення конфлікту.
6. Правові та юридичні питання.


Харчова безпека НАССР
1. Законодавство. Поняття харчової безпеки.
2. Перевірки. Чек-лист перевірок. Санкції.
3. Алгоритм застосування у закладі.
4. Документація НАССР.
5. Досвід застосування. Типові помилки.
6.Огляд санітарних норм

Ефективний клінінг
1. Огляд засобів для миття та прибирання.
2. Практичні поради. Ефективна дезінфекція.
3. Мікробіологічні аспекти збирання та дезінфекції.
4. Колірне кодування.
5. Розробка програми миття та дезінфекції.
6. Чек листи та методи контролю.

Переваги навчання:
Живе спілкування
Кожна онлайн - зустріч це інтерактивне навчання


Навчальні матеріали
Матеріали до кожного блоку, виконання домашніх завдань
Сертифікат
Сертифікат ІПДО НУХТ "..."
після обов'язкового тестування

12


Навчальних модулів


8



Спікерів

практиків


10


Практичних
кейсів



На нашому курсі ми докладно розглянемо основні теми, пов'язані з плануванням бюджету, оптимізації витрат ресторану, автоматизації бізнес-процесів, навчання та мотивації працівників.

Ви зможете покращити систему сервісу у своєму закладі, дізнаєтеся про нові методи залучення гостей, оволодієте інструментами для просування Вашого бренду !

Наші викладачі
Здобуть нову професію або підвищуй кваліфікацію !
зробіть перший крок
063 701 -34 - 16
067 564 - 38 -54
proficlub@ukr.net
Made on
Tilda