Складіть план-схему приміщення та прилеглої територій, вкажіть інших суб'єктів господарювання.
Вкажіть зони та функціональне призначення приміщень.
Позначте на плані виробниче та допоміжне обладнання
На схемі необхідно вказати призначення мийок (для рук, для продуктів, для тари та їн.).
Оцініть ризики забруднення через повітря. Перевірте, щоб механічний потік повітря із забрудненої зони не потрапляв до чистої зони.
Вкажіть місця збору відходів за категоріями, в тому числі за межами приміщення.
Вкажіть місця встановлення засобів боротьбя зі шкідниками (лампи, пастки та їн.) вкажіть номери засобів для того щоб проводити моніторинг. 
Вкажіть шляхи руху персоналу, відходів, тари, сировини, готової продукції, напівфабрикатів, та проаналізуйте - чи є ризики перехресного забруднення. 
Made on
Tilda