Он-лайн СЕМІНАР “Актуальні вимоги Законодавства для виробників харчових продуктів. УВАГА ЗМІНИ 2021 року"
on-line 4 години
На семінарі розглянемо актуальні вимоги Законодавства щодо виробництва харчових продуктів, вимоги Закону україни №771, Наказу № 590 та їнші.
Ви дізнаетесь яка відповідальність для виробників, що не дотримуються вимог Законодавства та зміни у розмірі штрафних санкцій з 2021 року. А також поговоримо про зміни у 2021 році та як до них підготуватися.
Для кого практикум:
Виробники харчових продуктів
Запрошуємо виробників харчових та харчопереробних підриємств, закладів громадського харчування, власників бізнесу щоб детально дізнатися про існуючі та заплановані на 2021 рік вимоги

Технологи, спеціалісти з якості, юристи

Для спеціалістів харчових підприємств - технологів, спеціалістів з якості, юристів, керівників виробничих підрозділів та інших зацікавлених у актуальному Законодавстві працівників
Майбутні виробники харчових продуктів
Якщо Ви тільки плануете виготовляти харчові продукти, відкривати заклад громадського харчування - Вам необхідно знати які вимоги є до приміщень, дозвільної документації, сировини, персоналу, виробничої санітарії.
Программа курса включає декілька блоків, що будуть включати теоретичну частину, практичні рекомендації, відповіді на питання
Завантажити програму курсу:
Програма курсу
перший блок
Діюче Законодавство з питань безпечності харчових продуктів
Актуальне Законодавство України.
Огляд вимог основних Законодавчих актів.
ОЧІКУВАНІ ЗМІНИ У 2021 РОЦІ. Огляд та рекомендації до впровадження змін.

Уніфікована форма акту перевірки.
Періодичність перевірок Держпродспоживслужбою.

Відповідальність операторів ринку за недотримання вимог Законодавства. Штрафні санкції.
другий блок
Дозвільні документи для впровадження діяльності.
Порядок отримання експлуатаційного дозволу.
Правила Державної реєстрації потужності.
Технічні умови.
Добровільна сертифікація.
Сертифікація ISO.

Вимоги до надання інформації споживачу (маркування).
Договори (з постачальниками, лабораторні дослідження, пест-контроль, вивіз сміття, послуги з обслуговування обладнання та їнші).
третий блок
Законодавчі вимоги до сировини та харчових продуктів
Накази МОЗ про безпечність харчових продуктів.
Вимоги до супровідних документів.
Правила проведенян лабораторних досліджень.
Мікробіологічні показники до сировини та готових харчових продуктів.
четвертий блок
Обов'язкове впровадження системи НАССР.
Огляд 12 кроків впровадження.
Програми-передумови.
Документообіг НАССР.
Після семінару Ви отримуєте:
Знання по актуальному харчовому законодавству та практичні поради
1
Електронний сертифікат, що свідчить про приймання участі у семінарі
2
Навчальні матеріали (за бажанням за додаткову плату)
3
Он-лайн СЕМІНАР "Актуальні вимоги Законодавства для виробників харчових продуктів. УВАГА ЗМІНИ 2021 року"

вартість курсу - в форматі on-line
- 350 грн.

дати проведення: по запросу
формат проведення:
платформа zoom
Контакти
Made on
Tilda