ПРАКТИКУМ
для виробників
"Харчова безпека - 2021"
on-line 2 дні по 4 години
off-line 1 день 8 годин
+ Практичні модулі 1 день 8 годин
На практикумі Ви дізнаєтесь основи Законодавства в галузі харчової безпеки, вимоги до готової продукції, до маркування, супровідної документації, приміщень, інфраструктури, обладнання, персоналу, розглянемо питання простежуваності, вилучення, навчання персоналу, поговоримо про проходження перевірок Дерслужбою.
Для кого курс:
Виробники харчових продуктів
Запрошуємо виробників харчових та харчопереробних підприємств, власників бізнесу, щоб детально дізнатися про вимоги до виробництва

Технологи, спеціалісти з якості, юристи

Для спеціалістів харчових підприємств - технологів, спеціалістів з якості, юристів, керівників виробничих підрозділів та інших зацікавлених працівників
Майбутні виробники харчових продуктів
Якщо Ви тільки плануете виготовляти харчові продукти - Вам необхідно знати які вимоги є до приміщень, дозвільної документації, сировини, персоналу, виробничої санітарії.
Программа складається з декількох блоків, що будуть включати теоретичну частину, практичні рекомендації, розборку кейсів, відповіді на питання
Завантажити програму курсу:
Програма курсу
перший блок
Законодавчі вимоги
Огляд Основних законодавчих актів.
УВАГА!!! Зміни 2021 року. Рекомендації по підготовці.

другий блок
Дозвільні документи для діяльності харчових виробництв
Отримання експлуатаційного дозволу. Державна реєстрація потужності.
Договори.
Медичні огляди персоналу.
Технологічна документація, ТУ.
Добровільна сертифікація.
Відповідальність операторів ринку за недотримання вимог Законодавства. Штрафні санкції.
Маркування харчових продуктів.
третий блок
Вимоги до харчових продуктів.

Накази МОЗ про безпечність харчових продуктів. НОВІ ВИМОГИ!!!
Вимоги до супровідних документів.
Проведення лабораторних досліджень.
Мікробіологічні показники до сировини та готових харчових продуктів.
Вимоги до пакувальних матеріалів
четвертий блок
НАССР – впровадження, документація, аудити

Огляд вимоги НАССР. Міжнародні стандарти. Корисні посилання.
Практичні рекомендації по виконанню Програм-передумов.
Документація НАССР.
7 принципів НАССР. Особливості для різних галузей.
Верифікація.
Простежуваність.
Процедури вилучення та відклику. Алгоритм виконання.
Складання програм навчання.
п'ятий блок
Перевірки Держпродспоживслужбою.

Плани та періодичність перевірок.
Поради – як підготуватися.
Розгляд критеріїв виконання вимог.
Уніфіковані форми акту.
Практичні модулі
перший модуль
Маркування харчових продуктів
Маркування харчових продуктів
Детальний огляд Закону України.
Розгляд виконання вимог на прикладі існуючих етикеток виробників харчових продуктів.
Найбільш розповсюджені помилки.
Практичне завдання – Розгляд етикеток наданих учасниками. Складання етикетки на харчовий продукт.
Обговорення.


другий модуль
Документація НАССР
Розгляд основних вимог до ППУ. Які дії та документи є обов’язковими для кожної ППУ.
Поради та лайфхаки по впровадженню від спікера. Практичні поради. Приклади та кейси з впроваджених процедур.
«Календар» НАССР.
Приклади небезпечних чинників з різних галузей.
Практичне завдання:
Складання блок-схеми, опису, аналіз небезпечних чинників. Застосування «дерева рішень».
План НАССР.

третий модуль
Супровідні документи на продукцію

Які документи необхідні для реалізації.
ТТН. Декларація виробника – як скласти. Графік та періодичність лабораторних досліджень. Розробка технічних умов, порядок реєстрації
Після проходження курсу Ви отримуєте:
Знання та практичні поради з харчової безпеки

1
Навчальні та роздаткові матеріали по курсу

2
Сертифікат про проходження курсу
3
Вікторія Облак
експерт курсу
сертифікований аудитор (ISO 22000, ISO 9001, FSSC, аудитор закладів ресторанного господарства), спеціаліст з харчової безпеки, загальний досвід роботи у галузі - більше 15 років (Головний технолог ТМ «Приправка», QA manager (керівник відділу якості) фабрика NESTLE, керівник відділу забезпечення якості ТД «Золота миля», Директор виробництва “Gastra»)
з 2018 року - засновник власного бренду з консалтингу
«ФАБРИКА РЕШЕНИЙ консалтинг»

ПРАКТИКУМ для виробників харчової продукції

«Харчова безпека – 2021»


вартість курсу
- 1 600 грн. - 1 день семінар
1 400 грн - 2 день практичні модулі
2 700 грн - при участі 1+2 день

-800 грн. за умови участі в форматі он-лайн (1 день семінар)
дати проведення:
22-23.09.2021 р.
місце проведення:
м. Київ

PROFI CLUB

Організатор-координатор:

Анна Блохіна


(044)232-36-28

(063)701-34-16

E-mail: profi.cl@i.ua

www.proficlub.com.ua

Made on
Tilda