ПРАКТИКУМ
для виробників
«Стандарт ISO 22000. Від теорії до практики»
off-line 2 дні по 8 годин

На практикумі будемо розглядати практичне впровадження та розробку документації ISO. Процесний підхід та ризик-орієнтовне мислення. Цикл PDCA. Ризики. Контекст . Програми передумови. Керування небезпечними чинниками. Документообіг та внутрішній аудит системи.

Для кого практикум:
Виробники харчових продуктів
Запрошуємо виробників харчових та харчопереробних підприємств, власників бізнесу, щоб детально дізнатися про вимоги стандарту ISO 22000:2018 до виробництва

Технологи, спеціалісти з якості та безпечності

Для спеціалістів харчових підприємств - технологів, спеціалістів з якості, юристів, керівників виробничих підрозділів та інших зацікавлених працівників
Майбутні виробники харчових продуктів
Якщо Ви тільки плануете виготовляти харчові продукти - Вам необхідно знати які вимоги є до приміщень, дозвільної документації, сировини, персоналу, виробничої санітарії.
Программа курса складається з декількох блоків, що будуть включати теоретичну частину, практичні рекомендації, розборку кейсів, відповіді на питання
Завантажити програму курсу:
Програма семінару
перший блок
Законодавчі вимоги
Огляд стандартів серії ISO. Огляд FSSC, IFS, BRC.
Структура стандартів серії ISO, інтеграція.
Ключові поняття. Терміни та визначення.
Переваги впровадження та сертифікації.
другий блок
Процесний підхід та ризик-орієнтовне мислення
Цикл PDCA.
Операційні та організаційні ризики. Методологія управління ризиками. Практичні поради.
третий блок
Контекст організації
Визначення контексту. Огляд методології.
Визначення потреб зацікавлених сторін.
Політика, цілі, лідерство.
четвертий блок
Програми передумови
Огляд основних вимог.
Впровадження. Розробка документації. Моніторинг.
Практичні кейси впроваджених програм.
п'ятий блок
Керування небезпечними чинниками
Попередні кроки (команда НАССР, описи, блок-схеми)
Поняття ООПУ (OPRP) та ККТ (ССР). Дерево рішень.
Приклади для різних галузей.
шостий  блок
Документообіг системи
Обов’язкова документована інформація.
Управління (створення, зберігання, тиражування)
сьомий блок
Внутрішній аудит системи та оцінка діяльності
Огляд стандарту ISO 19011:2018
Методологія проведення. Практичні поради
Документація. Приклади.
восьмий блок
Сертифікація (Представник органу по сертифікації)
«Західний центр розвитку бізнесу»
Марта Лушпак
Схеми сертифікації. Як вибрати орган по сертифікації.
Проведення сертифікаційних та наглядових аудитів. Вимоги. Практичні поради як підготуватися до сертифікації.

Після проходження курсу Ви отримуєте:

Знання та практичні поради з харчової безпеки

1

Навчальні та роздаткові матеріали по курсу, робочій зошит

2

Сертифікат внутрішнього аудитора, кандидата в аудитори

3
Вікторія Облак
спікер курсу
сертифікований аудитор (ISO 22000, ISO 9001, FSSC, аудитор закладів ресторанного господарства), спеціаліст з харчової безпеки, загальний досвід роботи у галузі - більше 15 років (Головний технолог ТМ «Приправка», QA manager (керівник відділу якості) фабрика NESTLE, керівник відділу забезпечення якості ТД «Золота миля», Директор виробництва “Gastra»)
з 2018 року - засновник власного бренду з консалтингу
«ФАБРИКА РЕШЕНИЙ консалтинг»

ПРАКТИКУМ для виробників харчової продукції


Стандарт ISO 22000.

"Від теорії до практики"


вартість курсу
4 500 грн.

дати проведення:
25-26 жовтня 2021 р.
місце проведення:
м. Київ

PROFI CLUB

Організатор-координатор:

Анна Блохіна


(044)232-36-28

(063)701-34-16

E-mail: profi.cl@i.ua

www.proficlub.com.ua

Made on
Tilda