НАССР для HoReCa

Розробка та впровадження системи НАССР для кафе, барів, ресторанів, їдалень

Чи потрібен НАССР в ресторані? Які етапи впровадження? скільки буде коштувати впровадження НАССР?

Як це зробити? Хто буде перевіряти? .... і ще тисячі запитань від власників і співробітників закладів щодо впровадження системи харчової безпеки в закладах сегменту HoReCa ....

19/09/2019

кінцева дата впровадження НАССР в сегменті НoReCa
Основні этапи впровадження НАССР:
Проведення діагностичного аудиту
На підставі Акта-опитувальника Держпродспожівслужби ми проводимо діагностичний аудит відповідності закладу вимогам Законодавства
Розробка плану заходів щодо усунення невідповідностей
За результатами аудиту розробляємо з Вами план усунення невідповідностей, план розробки документації та впровадження процедур НАССР
Розробка документації НАССР
на підставі наданих Вами даних ми розробляємо пакет документів НАССР для Вашого закладу
Проведення навчання персоналу
Проводимо навчання Вашого персоналу основам НАССР, правилам виробничої саніатріі і гігієни
Впровадження процедур НАССР
Спільно з Вашими співробітниками проводимо впровадження процедур НАССР
Проведення аудиту
Спільно з Вами проводимо підсумковий аудит за результатами впровадження НАССР
Вартість послуги НАССР для HoReCa
Вартість проекту розраховується залежності від типу Вашого закладу
15 000 грн.
для маленького кафе, бару, кафе на напівфабрикатах
3 - візита аудитора
3 - місяці максимальний термін розробки
он-лайн навчання персоналу
заявка
30 000 грн.
велике кафе, виробництво формат dark kitchen
4 - візита аудитора
4 - місяці максимальний термін розробки
оф-лайн навчання персоналу
заявка
60 000 грн.
ресторан, мережа закладів
6 - візитів аудитора
6 - місяців макимальний термін розробки
оф-лайн навчання персоналу
заявка
індивідуально
в залежності від Ваших побажань
індивідуально - візити аудитора
індивідуально - макимальний термін розробки (але не >6 міс.)
на вибір - навчання персоналу
заявка
В результаты проекту Ви отримаете:
Документація
Пакет документів НАССР, розроблений індивідуально під Ваш заклад
(Інструкції, чек-листи, форми журналів, графіки та інша необхідна документація)
1
Навчання
Тренінг для персоналу закладу по основам харчової безпеки, приницпам НАССР, санітарії та гігієни
Тренінг для группи НАССР, та групи з внутрішнього аудиту
2
Аудити
Акт діагностичного аудиту з рекомендаціями по впровадженню НАССР, планом виправлення невідповідностей, та акт підсумкового аудиту після закінчення проекту
3
Підтримка
Всі наші замовники отримують протягом року підтримку у питання повязаних з впровадженням НАССР та спецпропозиції по вартості на інші додаткові послуги
4
Для отримання першої безкоштовної консультації
Заповніть форму та очікуйте нашого дзвінка
Статті та цікава інформація

+38 (095) 503-77-88

+38(096) 576-65-44

e-mail: haccp.inform@gmail.com

офіс: м. Харків, вул. Серпова 4, офіс 500/4

Made on
Tilda