ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa”
on-line 2 дні / off-line 1 день
На практикумі Ви дізнаєтесь основи Законодавства в галузі харчової безпеки, вимоги до приміщень, інфраструктури, обладнання, персоналу, продуктів, поговоримо про документацію системи НАССР та практичні рекомендації по вровадженню
Для кого практикум:
Новачки
Курс ідеально підійде новачкам, які хочуть навчится самостійно розробляти систему НАССР на підприємстві або у закладі

Спеціалісти

Якщо Ви вже маете уяву о системі НАССР - супер, готуйте Ваші питання - будемо обговорювати!
Експерти
Дуже важливо поспілкуватися з однодумцями, чекаємо експертів та спеціалістів в галузі харчової безпеки, нам буде про що поспілкуватися :)
Программа курса включає декілька блоків, що будуть включати теоретичну частину, практичні рекомендації, розборку кейсів, відповіді на питання
Завантажити програму курсу:
Програма курсу
перший блок
Вводна частина
Причини, процедура та етапи впровадження HACCP
Актуальне Законодавство України
Відповідальність за порушення Законодавства

Як проходять перевірки, повноваження Держпродспоживслужби
Уніфікована форма акту перевірки
Рекомендації по проходженню перевірок

Спрощений підхід.
Особливості впровадження для малих потужностей
другий блок
Санітарні правила та норми для HoReCa (програми-передумови)
Вимоги до розробки програм-передумов.
Джерела інформації для розробки.
Особливості розробки НАССР для різних категорій закладів.
Огляд Програм-передумов. Рекомендації.
Розгляд прикладів програм-передумов та форм записів.
третий блок
7 принципів НАССР
Команда НАССР.
Блок схеми і опис. Приклади.
Аналіз небезпечних чинників.
Матриця ризиків.
Визначення контрольно-критичних точок.
Верифікація НАССР.

Практична робота.
четвертий блок
Обов'язкові процедури НАССР. Документообіг.
Простежуваність.
Відкликання та вилучення.
Навчання персоналу.
Внутрішній аудит.
Після проходження курсу Ви отримуєте:
Знання та практичні поради по впровадження НАССР для HoReCa

1
Навчальні матеріали по курсу в електронному форматі та форми протоколів НАССР

2
Електронний сертифікат по проходження курсу
3
Вікторія Облак
експерт курсу
Привіт, мене звуть Вікторія Облак, і я хочу Вам допомогти розібратися з впровадженням системи НАССР, відповісти на Ваші питання, запропонувати свої розробки, форми документів, обговорити ваші "болі": як дотримуватися Законодавство якщо у Вас кухня 15 метрів, як розробити чек лист, як знайти постачальника з документами, як навчити персонал, як провести лабораторні дослідження і багато інших
Практикум
"НАССР для HoReCa"

вартість курсу - в форматі on-line
- 1 200 грн.
вартість курсу - в форматі off-line
- 1 600 грн.
дати проведення:
off-line -
on-line -
місце проведення off-line заходу:
Контакти
Made on
Tilda