ПРАКТИКУМ

«Кава з перших рук»

для виробників кави, власників кав’ярень, бариста, технологів

06 березня | субота
10.00 - 18.00
м. Дніпро |
вул. Стартова, 20
Відео з заходу, що відбувся в Дніпрі 06.03.2021 року
Для кого практикум:
Виробники кави та обсмажувальники
Якщо ти вже займаешься виробництвом кави або тільки плануешь відкрити виробництво

Технологи та спеціалісти з якості

Якщо тобі необхідно оформити дозвільні документи або ти хочешь дізнатися що таке НАССР та що з ним робити
Бариста

Якщо ти професійно займаешься або просто цікавишся різними способами приготування кави
Програма курсу
перший блок
Виробництво обсмаженої кави
Класифікація зеленої кави за походженням
Класифікація зеленої кави за якістю
Критерії оцінки якості
Сертифікації та організації
Сучасні тенденції розвитку кавового ринку
Постачальники та посередники
Технологія обсмаження кави

Визначення потенціалу зеленої кави. Sample roasting
Розкриття потенціалу зеленої кави відповідно до цілей споживання. Productive roasting
Виробничі технологічні етапи
Контроль якості та фактори, які впливають на стабільність результатів
Базові знання щодо кавового та виробничого обладнання

Екскурсія на виробництво кави CoffeeDOOR
другий блок
Дозвільні документи для діяльності. Виробнича санітарія. НАССР.
Основи Законодавства для виробників кави та кав’ярень, барів. Реєстрація потужності.
Необхідний перелік документації для реалізації готової продукції.
Умови зберігання сировини та готової продукції.
Виробнича санітарія та гігієна персоналу.
НАССР. Особливості впровадження.
Технологічна документація. Технічні умови, Сертифікація продукції. Сертифікація виробництва.
Маркування фасованої кави, законодавчі вимоги.

Відповідальність операторів ринку за недотримання вимог Законодавства. Штрафні санкції.
Плани та періодичність перевірок. Поради – як підготуватися.
третий блок
Все про каву
Роль бариста в кавовій культурі, рівні розуміння кавового продукту
Як обрати каву в залежності від потреб споживача
Регламент роботи з кавовим обладнанням
Вода та її роль у формуванні продукту
Сенсорні навики та їх роль у роботі з кавою

Дегустація кави vs споживання кави практика від Євгеній Олійник SCA Roasting Professional / SCA Barista Intermediate
Наші спікери - тільки практики, що закохані в каву :)
Євгеній Туркін
обсмажчик компанії CoffeeDOOR
Спеціаліст в обсмажуванні кави, працює в компанії
CoffeeDOOR
спікер 1 блоку практикуму
Вікторія Облак
керівник ФАБРИКА РЕШЕНИЙ консалтинг
Оформлення дозвільних документів, технічні умови, навчання, міжнародна сертифікація, НАССР
спікер 2 блоку практикуму
Євгеній Олійник
бариста, ростер та управляючий кав’ярень CoffeeDOOR
SCA Roasting Professional
SCA Barista Intermediate
Тренер бариста та обсмажчиків кави
спікер 3 блоку практикуму
Партнер заходу
CoffeeDOOR
Наша команда об'єднує дипломованих фахівців, суддів і призерів національних кавових чемпіонатів. Вчимося по стандартам SCA, регулярно підвищуючи кваліфікацію з кращими тренерами-фахівцями світу.
  • ми проводимо технічний і органолептичний аналіз сировини кожної партії і поставки
  • ми постійно вдосконалюємо техніки обсмаження через імплементацію новітніх досліджень у цій області
  • наслідуючи досвід лідерів світового ринку контролюємо і фіксуємо основні показники зеленого і обсмаженого зерна
  • забезпечуємо умови зберігання і транспортування сировини відповідно до вимог SCA по вологості, температурі, стандартам викладки.
Одна з основних цінностей нашої компанії «Все має значення».
06.03.2021 р.
з 10.00 до 18.00
м. Дніпро
вул. Стартова, 20
1 500 грн.
вартість курсу
Сертифікат
отримує кожний учасник
Наступні заходи
Слідкуй за інформацією, наступні заходи плануємо провести:

березень 2021 р. Харків
березень 2021 р. Київ

ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ - ЗАЛИШАЙ У ОРГАНІЗАТОРІВ
Контакти
PROFI CLUB
Організатор-координатор:
Анна Блохіна
(044) 232-36-28
(063) 701-34-16
E-mail: profi.cl@i.ua
www.profi-club.com.ua
Made on
Tilda