ПРАКТИКУМ

«Кава з перших рук»

для виробників кави, власників кав’ярень, бариста, технологів

13 лютого | субота
10.00 - 18.00
м. Харків
Для кого практикум:
Виробники кави та обсмажувальники
Якщо ти вже займаешься виробництвом кави або тільки плануешь відкрити виробництво

Технологи та спеціалісти з якості

Якщо тобі необхідно оформити дозвільні документи або ти хочешь дізнатися що таке НАССР та що з ним робити
Бариста

Якщо ти професійно займаешься або просто цікавишся різними способами приготування кави
Програма курсу
перший блок
Виробництво обсмаженої кави
Види та сорти. Основні країни постачальники зеленої кави.
Класифікація зеленої кави. Методологія оцінки сировини, види дефектів.
Вибір постачальників.

Технологія обсмаження кави
Етапи технологічного процесу. Ступені обсмаження. Оцінка готового продукту. Вимоги до готового продукту.
Моносорти та бленди.
Вимоги до пакування. Пакувальні матеріали.
Обладнання необхідне для виробництва кави. Класифікація ростерів.
Практичні поради.

Екскурсія на виробництво кави 25 Coffee Roasters.
другий блок
Дозвільні документи для діяльності. Виробнича санітарія. НАССР.
Основи Законодавства для виробників кави та кав’ярень, барів. Реєстрація потужності.
Необхідний перелік документації для реалізації готової продукції.
Умови зберігання сировини та готової продукції.
Виробнича санітарія та гігієна персоналу.
НАССР. Особливості впровадження.
Технологічна документація. Технічні умови, Сертифікація продукції. Сертифікація виробництва.
Маркування фасованої кави, законодавчі вимоги.

Відповідальність операторів ринку за недотримання вимог Законодавства. Штрафні санкції.
Плани та періодичність перевірок. Поради – як підготуватися.
третий блок
Все про каву
Класифікація кави. Як росте, збираеться та оборобляеться зелена кава. Способи обробки зеленого зерна.
Культура кави в Україні.
Сорти кави. Кава Speciality.
Як підібрати каву під різні способи приготування.

Каппінг від Анастасії Юрченко сертифікованої бариста SCA - вкуси кави з різних стран.
Наші спікери - тільки практики, що закохані в каву :)
Кузьменко Антон
обсмажувальник-технолог
25 Coffee Roasters
Спеціаліст в обсмажуванні кави, працює в компанії
25 Coffee Roasters
спікер 1 блоку практикуму
Тренев Сергій
обсмажувальник-технолог
25 Coffee Roasters
Спеціаліст в обсмажуванні кави, працює в компанії
25 Coffee Roasters
спікер 1 блоку практикуму
Облак Вікторія
ФАБРИКА РЕШЕНИЙ консалтинг
Оформлення дозвільних документів, технічні умови, навчання, міжнародна сертифиікація, НАССР
спікер 2 блоку практикуму
Юрченко Анастасія
бренд-бариста
25 Coffee Roasters
Сертифікована бариста SCA (Specialty Coffee Association), працює в компанії
25 Coffee Roasters
спікер 3 блоку практикуму
Партнери навчального заходу
25 Сoffee Roasters











13.02.2021 р.
з 10.00 до 18.00
м. Харків
Московський пр., 273-К
1 500 грн.
вартість курсу
Сертифікат
отримує кожний учасник
Наступні заходи
Слідкуй за інформацією, наступні заходи плануємо провести:

березень 2021 р. Дніпро
березень 2021 р. Київ

ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ - ЗАЛИШАЙ У ОРГАНІЗАТОРІВ
Контакти
PROFI CLUB
Організатор-координатор:
Анна Блохіна
(044) 232-36-28
(063) 701-34-16
E-mail: profi.cl@i.ua
www.profi-club.com.ua
Made on
Tilda