ОН-ЛАЙН КУРС
«ПЕКАРНІ ТА КОНДИТЕРСЬКІ»
Все що необхідно знати виробнику для виготовлення безпечного та смачного продукту
14-15 грудня 2021
2 дні он-лайн по 4 години
1 200 грн.
Прагнете реалізовати Вашу мрію - відкрити власну пекарню або кондитерську і є безліч питань
- наш курс саме для Вас.
Наші експерти розкриють Вам всі таємниці
від вибору приміщення - до оформлення документів на реалізацію.
ЧОГО НЕ БУДЕ НА КУРСІ
Обговорення вимог законодавства
ми не будемо зачитувати Вам сторінки з Законів та розповідати "Як потрібно зробити" без компромісів
Реклами власних послуг або продаж інгредієнтів
ми не будемо розповідати Вам, що необхідно звернутися тільки до наших спеціалістів за послугами, та не будемо продавати Вам сировину або інгредіенти
Лекцій та монологів
наш курс - це в першу чергу відповіді на Ваші запитання та діалог
ЩО БУДЕ НА КУРСІ
Цікава та корисна інформація
без води та вступних слів будемо розповідати про те, як відкритися, продавати та заробляти
Складне простими словами
розповімо про вимоги для виробництва та реалізації простими словами
Інформація тільки від практиків
всі експерти-спікери курсу працюють кожен в своєму напрямку багато років та мають великій досвід
ПРОГРАМА КУРСУ
14-15 грудня 2021 р.
Частина 1
Частина 1
Олександр Бражевський
шеф-кондитер
Вимоги до сировини кондитерського виробництва.
Приймання сировини.
Зберігання. Товарне сусідство.
Температурні режими.
Строки придатності.
Вимоги до реалізації кондитерських виробів.
Торгівля у власній кав’ярні або в магазини.
Видача готової продукції.
Транспортування.
Тара та пакування
Частина 2
Частина 2
Вікторія Облак
експерт з харчової безпеки

Документи на продукцію та етикетки.

Маркування при реалізації кінцевому споживачу, этикетки на продукцію. Як позначити алергени.

Технічні умови на продукцію. Як розробити та зареєструвати.

Сертифікація. Декларація виробника.

Вимоги до гігієни персоналу. Поведінка на виробництві.

Лабораторні дослідження: показники для проведення дослідження. Періодичність. Протоколи.

Як проходити перевірки: планові перевірки. Позапланові перевірки, що перевіряють у випадку скарги.

Документи та впровадження НАССР. Інструкції, чек-листи.

7 принципів НАССР. Контрольно-критичні точки для кондитерських та хлібобулочних виробництв.

Частина 3
Частина 3
Денис Суховій
шеф-пекар
Вимоги до приміщення.
Кількість та розмір приміщення.
Миття, прибирання дезінфекція.
Обладнання, яке необхідне для відкриття пекарень.
Розміщення обладнання та його обслуговування.
Вимоги до сировини.
Види сировини.
Інгредієнти, суміші у пекарській справі.

СПІКЕРИ КУРСУ
Денис Суховій

шеф-пекар
Шеф-пекар із великим досвідом роботи в пекарні європейського напряму. Засновник Школи Пекарів у Києві, а також засновник власної пекарні Сhef Bakery. Спроектував 16 пекарень. Консультант, інструктор, учасник міжнародних турнірів з пекарського мистецтва.
Олександр Бражевський
шеф-кондитер та шоколат’є

Лауреат Національного Чемпіонату України з кондитерського мистецтва – 2015 року.

Член української команди на Чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва в 2016 році (Mondial des arts sucres). Навчався у DGF International Culinary School у Франції та асистував відомим французьким шефам. Проводить свої авторські тренінги у країнах Східної Європи. Бренд шеф шоколат’є кондитерського бутіка «BonApArte»

Вікторія Облак

експерт з харчової безпеки
Експерт з впровадження системи HACCP на підприємствах сфери HoReCa, сертифікований аудитор за стандартами ISO 22000/9001. Засновник власного бренду «Фабрика решений».
Допомагає спроектувати виробництво, консультує з питань документації, впроваджує НАССР.
ПІСЛЯ КУРСУ ВИ ОТРИМАЄТЕ:
Знання та відповіді на питання
готуйте питання на курс
01
Сертифікат учасника курсу
отримуєте після проходження курсу
02
Чек лист "Як відкрити пекарню та кондитерську"
зібрали для Вас всі поради єкспертів
03
ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ
Подарунковий сертифікат на курс — це супер можливість зробити приємне своїм друзям, колегам або співробітникам, які мріють відкрити власну пекарню або кондитерську
14-15 грудня | 2 дні по 4 години он-лайн
Запис на курс
«Пекарні та кондитерські»
вартість участі - 1 200 грн.
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОРГАНІЗАТОРІВ
Організатори курсу - Анна Блохіна та Вікторія Облак
Засновники авторських он-лайн курсів, он-лайн школи НАССР, організатори вебінарів та семінарів для виробників харчових продуктів та гастросфери.
Проводимо майстер-класи та консультування з питань проектування, документації на продукцію, маркування, впровадження НАССР, розробки та впровадження міжнародних стандартів ISO.
КОНТАКТИ
Для запису на курс, та по будь-яким питанням звертайтеся:
(063) 701-34-16
(067) 564 38 54
Made on
Tilda